Název | Množství a jednotka |
---|---|
kulatozrnná rýže | 300 g |
dýně hokkaido (nebo máslová) | 200 g |
uzený losos | 250 g |
mražený hrášek | 150 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
bílé víno | 200 ml |
zeleninový vývar | 1/2 l |
tymián | 1 lžička |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
strouhaný parmezán |
Postup: V hrnci osmažíme na lžíci sádla na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Postup: Hrách a fazole namočíme den předem do studené vody. Druhý den spaříme kroupy,... zobrazit recept
Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...